Mit sidste ønske

Mit sidste ønske, en folder om at tage stilling

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ka5jt4t4′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255) none repeat scroll 0% 0%’]
Mit sidste ønske

Så fik jeg produceret “Mit sidste ønske” for Korsør Ligkistemagasin i Korsør. Folderen er på 8 sider og handler om, at tage stilling til sin begravelse, så de nærmeste kan have ro i sindet, og vide at de har gjort det rigtige, den dag begravelsen skal arrangeres.

Tak til Heidi Nielsen fra Korsør Ligkistemagasin for at bruge pkldesign & foto til sine grafiske-, foto- og videoopgaver.

I kan se mere her.
[/av_textblock]

Share the Post:

Related Posts

This Headline Grabs Visitors’ Attention

A short description introducing your business and the services to visitors.