• Grafisk produktion fra a-z

    Hos pkldesign & foto er ingen opgaver for store eller små

    Grafisk designer Korsør Vestsjælland

Grafiker og fotograf Per Krogsgaard – det er mig

Som erfaren fagmand påtager jeg mig gerne ansvaret for din virksomheds visuelle udtryk.

Jeg kan hjælpe dig med alt fra design af logo over visitkort til posters og reklametryksager til konkurrencedygtige priser. Jeg kører til kunder på hele Sjælland – og jeg tager gerne kameraet med.

Kontakt mig gerne på telefon 25 73 11 93 eller mail info@pkldesign.dk.

37 års erfaring som grafiker gør en synlig forskel

Jeg har 37 års erfaring som grafiker på Sjælland med mig, når jeg går i gang med din opgave. Du kan trygt overlade hele den grafiske proces til mig – fra idéoplæg til færdigt design.

Så let får du fuldendt grafisk design – til aftalt tid

  • Vi får en snak om dine ønsker til grafisk design, før jeg går i gang med arbejdet.
  • Du får kompetent rådgivning om dine muligheder for at få godt design, før du vælger en løsning.
  • Efter vores møde sender du mig eventuel tekst og logo til brochure eller poster.
  • Jeg udarbejder et design, som du får til gennemsyn.
  • Når du har set på mit oplæg, retter jeg til efter dine ændringsønsker.
  • Du godkender designet – og det er klar til trykkeriet.

Som erfaren fagmand kender jeg hver detalje i de grafiske processer. Du kan være helt tryg ved resultatet – og alt er klar til aftalt tid.

Personlig rådgivning og service – fra idé til trykklart design

Jeg lægger vægt på at give dig personlig rådgivning og god service. Det er vigtigt for mig, at dine ønsker bliver imødekommet. Med min erfaring som fotograf og grafiker i Vestsjælland har jeg teknisk indsigt til at rådgive dig om, hvordan du får det ønskede resultat.

Jeg er perfektionist til fingerspidserne – kun de bedste grafiske løsninger er gode nok til mine kunder!

Få mere at vide om grafisk design til din virksomhed

Du kan kontakte mig på telefon 25 73 11 93 eller mail info@pkldesign.dk. Du er også velkommen på adressen Rødhøjvej 20, Korsør. Ring gerne og få en snak, når du søger grafiker på Sjælland.

Tilbage efter stress Jeg har anvendt pkldesign og foto til grafisk layout af min nye E-bog. Bogen fremstår super professionel og det har været en fornøjelse at samarbejde med Per. Per er god til at lytte til kundens behov og ønsker at omsætte det til noget konkret og brugbart. Per er en god sparring i hele processen og slipper ikke opgaven, før den er løst. Jeg kan klart anbefale et samarbejde med Per fra pkldesign og foto hvis du vil have professionelt hjælp til dit grafiske arbejde.

Brug for grafisk hjælp

Har du brug for grafisk hjælp til din næste opgave, så kan du kontakte mig på info@pkldesign.dk eller telefon 25 73 11 93

Hos pkldesign og foto kan du skræddersy dit eget udstillingssystem

Udstillingssystemer / Storformatprint

Hos pkldesign & foto, har du muligheden for at skræddersy dit eget udstillingssystem, så det opfylder dine behov nu og i fremtiden.

Kig kataloget igennem og ring til Per fra pkldesign & foto på telefon 25 73 11 93 så I sammen kan finde den løsning som passer til jer.

I kan selv komme med det grafiske design, eller I kan overlade den kreative process til pkldesign & foto og få en samlet løsning.

Tilbud på standard roll-up

Hos pkldesign & foto kan du altid få en standard Roll-up i størrelsen B: 85 x H: 200 cm inklusiv grafisk design til kr. 995,00.

Alle priser er eksklusiv moms og levering.