Fotograf og grafiker Per Krogsgaard, pkldesign og foto i Korsør – det er mig

Fotograf Per Krogsgaard Larsen Korsør, Sjælland

Jeg er klar, når du har brug for professionelle fotos til erhverv eller ønsker en præsentationsvideo til dit firma. Med en video produceret af pkldesign & foto er du sikker på at blive set. Den vil skabe synlighed og merværdi for dig.

Desuden kan jeg hjælpe dig med tryksager til markedsføring af din virksomhed. Som erfaren fagmand står jeg gerne for hele processen – fra idé til trykklart layout til poster, brochure, bøger, udstillingsmaterialer, salgsbrev eller visitkort.

Det er vigtigt for mig, at du får personlig rådgivning og svar på alle dine spørgsmål.

Jeg holder til på adressen Rødhøjvej 20, Korsør. Du er altid velkommen til at ringe på
25 73 11 93 eller sende en mail til info@pkldesign.dk og få en snak om dine ønsker.

Tegn til baby“Per har grafisk opsat og tilrettelagt et yderst kvalitetbevidst produkt i form af min første bog fra Tegn til Baby. Udover at Per er utrolig behagelig at arbejde sammen med, så kan man se at han er skarp på detaljerne – og utrolig god til at få det visuelle helhedsudtryk frem. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Per igen, når de næste bøger skal sættes op – og jeg vil til enhver tid anbefale at du tager fat i ham, hvis du skal udgive en bog.”

Grafik med blikfang – Fotos, der fortæller historier

pkldesign & foto blev til i 2014, men er kulminationen på et helt liv med øje for æstetik.

Jeg blev uddannet grafiker i 1988 og har siden dengang arbejdet med design og tryk for bl.a. Burchardt Reklamebureau, Jannerup A/S i Slagelse, Bureau Duplica i Slagelse, Malchow A/S i Ringsted, Flensborg Grafisk i Ringsted og Interprint på Hammerholmen i Hvidovre.

Alle mine billeder har en historie. Fotoet af det store øjeblik, hvor bruden siger ja i kirken. Portrætterne af virksomhedens medarbejdere – og billederne af dem, du holder af. Produktbillederne, taget med øje for farvernes skær og den rette lyssætning. Jeg kan også fange din historie i linsen.

Med mine mange års erfaring har jeg den perfekte baggrund for at skabe perfekte løsninger til dig.

Mottoet “Kun det bedste er godt nok” er den røde tråd i mit arbejde.

Kontakt mig på telefon 25 73 11 93 eller mail info@pkldesign.dk, hvis du mangler en dygtig fotograf og grafiker med øje for dine historier.